BG EN
Първата мобилна апликация в Източна Европа, бореща се против домашното насилие над жени и деца.
Медийни партньори:
Какво прави приложението?
Приложението е достъпно на английски и български език. То съдържа полезна информация не само за хора, жертви на домашно насилие, но и за техните приятели и познати. Локализацията на жертвата, както и най-близките центрове за подкрепа. Национални, денонощни линии за помощ и бутон за бързо набиране 112. Тест, състоящ се от 13 въпроса, подготвени от тясно специализиран психолог, целящ да намери отговор дали човек е под форма на домашно насилие.
Какво прави приложението?
Опция „Моят дневник“, където можете да проследявате, записвате и документирате всякакъв вид насилие. Образователни материали за различни форми на домашно насилие, видове подкрепа и митове. Ръководство за онлайн сигурност. Съвети за напускане на насилствена връзка. Скрий бутон, който с едно щракване превръща приложението в календар за месечна менструация и овулация.
ZaTeb Angels
Деси Кейт
"Бъдете силни и имайте предвид, че заслужавате по-добро, защото отношенията се състоят от любов и уважение, а това не се случва, когато се удря на партньора. Това се случва, когато се разбираме един друг и търсим решение, което да дава спокойствие на двама ви и ви вдъхновява да се справите по-добре заедно. Заедно сме по-силни! Нека приключим с насилието днес!"
Янита Янчева
"Гордея се, че подкрепям и помагам на За теб да предоставя на тези жени помощ и подкрепа за по-добър живот."
Нанси Карабойчева
“Наистина вярвам, че тази тема не трябва да бъде ТАБОО, тя не трябва да бъде ПОДМИНАВАНА и да не й се обръща достатъчно внимание!”
Таня Герданова
"Искам да променя света към по-добро! Вярвам, че промяната започва днес във всеки от нас. Предприемете действия и нека спрем домашното насилие заедно!"
Марина Войкова
"Ставам част от инициативата на За теб, защото вярвам, че никога не трябва да ставаме роби на по-слабите! Аз наричам насилниците СЛАБИ, защото само този тип хора могат да използват физическо или емоционално насилие над друго лице. Силен човек не познава насилието!"